Fogadtatás!

Hotel Michelangelo Milan - Triple deluxe szoba

TALÁLKOZÓ ÉS KONFERENCIÁK

A Hotel Michelangelo Milánó üzleti vendégeinek minden igényét biztosan teljesíti az 1,300 négyzetméteres konferenciaterem.

Hotel Michelangelo Milan - Kétágyas deluxe szoba

SZOBÁK

Ígérjük, hogy a Hotel Michelangelo Milánóban. otthon fogja magát érezni. Legyen szó akár egy-, két-, három-, vagy duplaágyas szobáról, lakosztályról vagy tárgyalóteremről, mi biztosan olyan szobával tudunk szolgálni, ami egy pihentető tartózkodáshoz szükséges. Szobáink nemcsak hangszigeteltek, hanem ízlésesek is.

Hotel Michelangelo Milan - Bar és Étterem

Dávid Bár és étterem

Bár David a tökéletes hely a kikapcsolódáshoz, elegáns környezetben, kisebb üzleti megbeszéléskhez egy nem formális környezetben, vagy talán egyszerűen csak pihenni egy kemény munkanap után.

Best Rate Garantált • Svédasztalos reggelivel • Üdvözlő ital ha eszik az étteremben • Ingyenes Wi-Fi

TURISTA ÉS ÜZLETI UTAZÓ

Turisták és üzleti utazók egyformán fogják élvezni a világhírű Hotel Michelangelo büféreggelijét. Szállodánk közelsége a központi pályaudvarhoz egy ideális kiindulóponttá teszi a Hotel Michelangelo-t, hogy élvezhesse mindazt, amit Milánó kínál. Nézze meg a városközpontot, csodálja meg a Piazza Duomo-t, amely a barokk építészet remekműve. Vagy megnézheti a 15 századi Santa Maria delle Grazie templomot, ahol Leonardo Da Vincinek Az utolsó vacsora című festményét találja.

ONLINE FOGLALÁSOK

Ha siet, akár most rögtön is foglalhat az Online Foglalások oldalon. Bízunk benne, hogy hamarosan Milánóban üdvözölhetjük Önt!

A HELYSZÍN

Hotel Michelangelo Milan - A HELYSZÍN