Velkommen!

Hotel Michelangelo Milan - Møder og konferencer

Møder og konferencer

Takket være Hotel Michelangelos 1.300 m2 mødefaciliteter, er vi i stand til at dække de behov, der opstår i forbindelse med afholdelse af konferencer. Faciliteterne omfatter bl.a. de mest moderne teknologiske løsninger, der bliver vedligeholdt af vores uddannede audiovisuelle personale.

Hotel Michelangelo Milan - Dobbelt deluxe soveværelse

VÆRELSER

Vi lover, De vil føle Dem hjemme på Hotel Michelangelo Milano. WUanset om De har brug for et enkelt- eller dobbeltværelse, et værelse til tre personer, en suite eller et business centre, så kan vi sikre at Deres ophold bliver vellykket. Vores værelser er ikke blot lydisolerede, men også smagfuldt indrettede.

Hotel Michelangelo Milan - Bar og Restaurant

DAVID BAR OG RESTAURANT

Bar David er det perfekte sted at slappe af i elegante omgivelser og diskutere en lille forretning i et uformelt miljø, eller måske bare slappe af efter en hård dags arbejde.

Garanteret priser •Buffet Morgenmad er inkluderet i prisen • Velkomstdrink • Gratis Wi-Fi

TURISTER OG FORRETNINGSREJSENDE

Både almindelige turister og forretningsbesøgende kan være sikre på at kunne nyde Hotel Michelangelos verdensberømte morgenmadsbuffet. Vores beliggenhed tæt på hovedbanegården gør Hotel Michelangelo til det perfekte udgangspunkt for alt hvad Milano har at byde på. Kryds bymidten for at beundre Piazza Duomo, den barokke arkitekturs mesterstykke. Eller gå mod det 15. Århundredes Santa Maria delle Grazie-kirke, hvor De vil kunne nyde synet af Da Vincis episke vægmaleri Den Sidste Nadver.

BOG PÅ LINJE

Hvis De har begrænset tid, kan De booke Deres ophold lige nu på vores Online Reservationscenter. Vi glæder os til snart at byde Dem velkommen til Milano!

VORES PLACERING

Hotel Michelangelo Milan - VORES PLACERING